Kivistä tyylikkyyttä

Suunnittelimme ja toteutimme laajan remontin asiakkaamme rivitaloasuntoon Palokassa. Kylpytilat saivat uuden tyylikkään kivimäisen ilmeen ja lasiseinän läpi kivilaatta jatkuu kuntoilutilan puolelle yhdistäen tilat avarasti.

Iltatreenin jälkeen on mukava ottaa kunnon löylyt uusitussa saunassa ja siirtyä takapihalle vilvoittelemaan, tai pulahtaa kotimaiseen ulkoporealtaaseen nauttimaan rentouttavasta hieronnasta.

Alla kuvia kohteesta ja tietoa käyttämistämme tuotteista.

Kohteen laatoitus on pääasiassa tehty Pukkilan Reden kuivapuristelaatasta. Kylpytilojen ja kodinhoitohuoneen lattiat Reden 5×5 Grey mosaiikista, tehosteseinä ja kuntoilutilan lattia isompaa 60×60 kokoa samassa sävyssä. Saunan kiukaan taustaan haluttiin aavituksen tummempaa sävyä ja siihen asennettiin Reden 60×60 Dark Grey laatta. Seinä-WC:n tausta ja muutama seinä tehty valkoisesta kiiltävästä tarkkuusleikatusta 30×60 laatasta.

Tapwell TVM7200 Black Chrome kattosuihkut viimeistelevät tilan. Suihkut ovat täyttä messinkiä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Valkopohjaiset suihkukorit ovat Smedbon Sideline- sarjasta. Seinä-WC kulho on Idon Seven D ja painike sekä asennusteline laadukkaan Geberitin tuotantoa.

Saunan lankkulauteet sävytettiin ja kasattiin paikan päällä mittojen mukaan ja kiukaaksi valittiin Harvia Cilindro PC90EE 9 kW sähkökiuas valaistulla upotuskauluksella. Sisäpaneeli on STS4 15×140 Leppä.

Takapihan ulkoporeallas on kotimainen Novitek Olos Basic jossa kaksi tehokasta hierontapumppua ja kaksi rentouttavaa makuupaikkaa. Jotta altaan käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta, asennettiin altaaseen myös kansiteline joka on todella kevyt käyttää kaasujousiavustimen ansiosta.

www.pukkila.com

www.tapwell.fi

www.smedbo.fi

www.harvia.fi

www.novitek.fi