Rivitaloasunto Viitaniemessä

Ennen ja jälkeen kuvat pesu- ja saunatiloista

Pesuhuone ennen remonttia
Pesuhuone ennen remonttia
Sauna ennen remonttia
Pesuhuone remontin jälkeen
Pesuhuone remontin jälkeen
Sauna remontin jälkeen

Tilava pesuhuone ja sauna modernisoitiin yksinkertaisilla sävyillä ja erottuvilla yksityiskohdilla, sekä asunnon WC-tilat saivat uuden pirteän ilmeen hieman rohkeammilla väreillä.

Kohteessa käytetyt laatat valittiin yhdessä asiakkaan kanssa Pukkilan monipuolisesta valikoimasta. Kylpyhuoneen lattiaan asennettu mattapintainen Pukkila Arkitekt Color Pro White 2,5×2,5 on mukava jalalle ja näyttävän näköinen. Seinillä kiiltävä valkoinen Pukkila Harmony 20×20 kaakeli sekä lattian näyttävä mosaiikki on nostettu saunan seinälle kiiltävänä.

Pesuhuoneeseen suunnittelimme mittatilauksena valmistetun kalusteen valkoisella työpöytätasolla. Tason päälle valitsimme Otsosonin valumarmorialtaan nimeltä Meri 600. Kalusteen alle sijoitetaan pesukone sille mitoitetulle paikalle. Pyöreä, epäsuoralla valolla varustettu valopeili on Otsosonin Arc 600, epäsuora valo leviää nätisti kiiltävällä valkoisella kaakelilla.

Yksityiskohdiksi pelkistetyssä valkoisessa pesutilassa valittiin hana ja suihku. Tapwellin Bi069d pesuallashana ja TVM7200 Edition 2 kattosuihku mattamustalla sävyllä erottuvat näyttävästi kiiltävästä valkoisesta pinnasta. Kalusteen ja suihkun erottaa 8mm turvalasista valmistettu Hietakari Vetro, kiinteä suihkuseinä.

Saunan seiniin ja kattoon asennettiin leppäpaneeli, lauteet suunnittelimme ja rakensimme itse paikan päällä leveästä lankusta. Kiuas kotimaista Harvian laatua, malli Cilindro ja se varustettu tyylikkäällä valaistulla upotuskauluksella.

Ennen ja jälkeen kuvat ala- ja yläkerran WC-tiloista

Alakerran WC ennen remonttia
Yläkerran WC ennen remonttia
Alakerran WC remontin jälkeen
Alakerran WC remontin jälkeen
Yläkerran WC remontin jälkeen

Asunnon WC-tilat saivat hieman rohkeampia sävyjä. Molempien tilojen tehosteseinä on samaa materiaalia kun lattiassa ja ympäröivät seinät on maalipinnalla. Yläkerran kiiltävä musta mosaiikki löytyy myös Pukkilan Arkitekt Color Pro- sarjasta, kuten kiiltävä punainen alakerrassa.

WC:t ovat kohtalaisen ahtaita, mutta säilytystilaa toki tarvitaan myös. Otsoson Aalto kalusteet on syvyytensä puolesta helppo sijoittaa kapeaankin tilaan, mutta sarjan allas on muotoilunsa puolesta tilava. Alakerran kaluste on 80cm leveä ja yläkerran 120cm. Alakerrassa Arc 600 valopeili korostaa kiiltävää punaista seinää hienosti ja yläkertaan teetettiin mittatilaustyönä peilikaappi jonka päälle asennettii tyylikäs Angela peilivalaisin.

Molempiin kalusteisiin asennettu täysmessinkinen Tapwell Birillo pesuallashana, yläkertaan käsisuihkulla ja alakertaan ilman.

Vanhat lattialle asennettavat WC:t korvattiin nykyaikaisilla seinä-WC järjestelmillä. Seinien sisään rakennetut asennustelineet ovat Sveitsiläistä Geberit laatua, kuten myös kotelon pintaan asennetut huuhtelupainikkeet. Istuinkulhot on valmistanut IDO, ainoa suomalainen saniteettiposliinin valmistaja.

Allaolevista linkeistä pääset tutustumaan käyttämiemme tuotteiden valmistajien kotisivuihin.

https://www.pukkila.com/fi/

http://www.tapwell.fi/

https://www.hietakari.fi/

https://www.harvia.fi/

http://www.ido.fi/

http://www.geberit.fi/

http://www.otsoson.com/

 

Tutustu kattavaan remontointipalveluumme kotisivuillamme:

https://www.kotijakylpy.com/remontointipalvelu/