Taloyhtiön saunaosasto

Saunaosaston modernisointi

Suunnittelimme ja toteutimme taloyhtiön saunaosaston täyden remontin Jyväskylän Ailakinkadulla. Valitsimme tuotteet valikoimastamme ja esitimme suunnitelman taloyhtiölle joka hyväksyi sen. Etenkin saunaan haluttiin panostaa, koska se on talon asukkailla kovassa käytössä.

Alla ennen ja jälkeen kuvat kohteesta sekä tietoa käyttämistämme tuotteista.

Suunnittelu, tuotteet & toteutus - Koti ja Kylpy

Sauna toteutettiin samalla idealla kun alkuperäinenkin, kiuas keskellä ikkunan edessä ja lauteet reunoilla. Suunnittelimme saunaan tyylikkään Harvia Solide liimalankku laudekokonaisuuden mittojen mukaan harmaa-mustalla sävytyksellä. Näyttävyyttä tuo LED-valaistut selkänojat ja lauteet, jotka yhdistyvät hienosti kiukaan valaistukseen. Kiukaaksi valitsimme Harvian Cilindro 11kW sähkökiukaan upotuskauluksella, valaistulla suojakaiteella ja viikkokellolla varustetulla ohjausyksiköllä.

Suihkutilan järjestys muuttui avarammaksi. Tapwell SK5200 kattosuihkut laitettiin vastakkain ja niiden viereen asennettiin kääntyvät Hietakarin Express suihkuseinät. Koko saunaosaston lattiassa on käytetty tummaa Pukkila Freedom 10×10 Antracite laattaa, suihkutilan tehosteseinällä saman sarjan 30×60 kokoista kuivapuristelaattaa ja valkoiset kaakelit ovat 25×40 kiiltävää laattaa. Lattiakaivo Vieserin design malli ja suihkukori Smedbon Sideline sarjasta.

Valmistimme myös käsityönä suihkutilaan ja pukuhuoneeseen pitkät lankkupenkit.

http://harvia.fi/

http://hietakari.fi/

http://www.tapwell.fi/

https://www.pukkila.com/

http://www.smedbo.fi/