Tyylikäs KH+S kerrostalossa

Toteutimme taloyhtiön saunatilat, jonka myötä teimme myös yhdelle talon asukkaalle täyden kylpyhuone remontin alusta loppuun.

Kapeasta L-muotoisesta kylpyhuoneesta saatiin todella tyylikäs ja kuitenkin tilava oikeilla tuotteilla.

Kylpyhuoneen seinän tehostelaatta on Pukkilan Factory mallistoa koossa 50×50. Tehoste laatta lähtee ovelta ja kiertää saunaan asti saunalasituksen läpi yhdistäen tilat tyylikkäästi. Vastapäinen seinä on tasapainoksi laatoitettu kiiltävällä valkoisella 25×40 kaakelilla.

Kylpyhuoneen ja saunan lattiassa on käytetty keskiharmaata 15×15 Azurri- laattaa.

Kylpyhuonekaluste ja peili ovat Suomalaisen Otsosonin valmistamia. Kalusteen malli on Minimeri 1000, tämän kalusteen syvyys on vain 390mm joten se ei vie liikaa tilaa kapeasta käytävästä. Tyylikäs pyöreä peili on ARC 800 joka tuo tyyliä kivimäiseen tehosteseinään. Hanaksi asiakas valitsi aina tyylikkään Tapwell Bi071 kromisen pesuallashana.

Pesukoneen päätyyn tehtiin mittatilauksena kansi ja peite, sekä yläpuolelle tarvikekaappi.

WC-istuimeksi tuli IDO seven-D 15 soft close kannella. Seinän sisällä on aina luotettava Geberit Duofix Sigma 112cm asennusteline ja Geberit Sigma01 valkoinen huuhtelupainike.

Suihkuseinä on kääntyvä Hietakari Express ja kattosuihku korkeussäädettävä Tapwell TVM7200 Edition 2 kromisena.

Pyyhekuivaimena käytimme Rej Designin Tango BTH 35130.

Kiukaana toimii Harvia Cilindro PC70EE Valaistulla upotuskauluksella. Saunan lasitus teetettiin mittatilauksena ja samoin tyylikkäät lankkulauteet sävytettiin ja rakennettiin paikan päällä.