Remontointipalvelu

Suunnittelu, toteutus & tuotteet - Koti ja Kylpy

Koti ja Kylpy palvelee asiakkaan mahdollisimman kattavasti, niin että asiakas saa meiltä halutessaan koko paketin. Eli suunnittelu, toteutus sekä tuotteet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta.   Tutustu valmiisiin kohteisiin sekä referenssikuviin, niin näet millaisia töitä olemme toteuttaneet.

Tässä esimerkki Nenäinniemen omakotitalon kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone- remontista. Kuvat ennen-jälkeen, sekä 3D-suunnittelukuvat, jotka pikaisesti asiakkaalle piirrettiin hahmottamaan remonttia ja tilankäyttöä.

3D-kuvat helpottavat myös mittatilauskalusteiden piirtämisessä ja suunnittelussa. Jos valikoimastamme ei löydy sopivia kalusteita, niin suunnittelemme ne itse. Kauttamme saat mittatilauskalusteita kodin joka tilaan! Tässä kohteessa esimerkiksi kaikki kalusteet ovat meidän suunnittelemiamme.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta hoidamme kaikki työvaiheet pihatöistä sähkötöihin niin, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään. Asiakkaan ei tarvitse kuin valita haluamansa tuotteet kanssamme myymälämme laajasta ja laadukkaasta valikoimasta.

Palveluun ja työhön tyytyväinen asiakas on meille tärkein, tästä syystä aikataulu, materiaalit ja työnjälki ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kotitalousvähennys Toteuttamamme työt ovat toki kotitalousvähennyskelpoisia! Tiesithän, että vuonna 2024 yhden henkilön maximivähennys on 2250,00€, lue lisää kotitalousvähennyksestä allaolevasta linkistä: 

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Katso lisää kuvia valmiista kohteistamme allaolevasta linkistä: https://www.kotijakylpy.com/referenssimme/  

Ota rohkeasti yhteyttä, jos rakennat tai remontoit, niin suunnitellaan kohteesi yhdessä! 

Remontointipalvelustamme lisää: Petri Hius 0400 377 773 pete@kotijakylpy.com    

Klikkaamalla allaolevaa linkkiä voit jättää yhteydenottopyynnön