Kylpyhuonekalusteet

Tässä esimerkkejä kylpyhuonekalustevalmistajista, joita löydät myymälästämme. Huom! Meiltä myös mittatilauskalusteet kodin kaikkiin tiloihin.

Burgbad

Burgbad on saksalainen design-kalusteisiin erikoistunut valmistaja. Arvostetun kalustetehtaan ensiluokkaisesta mallistosta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle: koristeellisista ja antiikkimaisista, moderneihin ja selkeälinjaisiin kalusteisiin.

www.burgbad.com

Kame Bathroom

Kame kalustesarja on liettualaisen Raguvos Baldain tuotantoa. Raguvos Baldai on yksi Baltian maiden markkinajohtajia kylpyhuonekalustealalla. Kame- kalusteet saa useissa väreissä, ovilla tai laadukkailla Blume- vetolaatikostoilla ja altaat ovat posliinia tai mineraalivalua. Peilikaapeista löytyy lasihyllyt, kaksi vaihtoehtoa valaisimelle ja pistorasia. Valittavana myös erinlaisia valopeilejä. Kalustesarjoihin löytyy useita eri vaihtoehtoja seinäkaapeille oman tarpeen mukaan.

Ja mikä tärkeintä, kaikki tämä kilpailukykyiseen hintaan!

http://www.kamebathroom.lt/

 

Otsoson kylpyhuonekalusteet

Kotimaisen Otsosonin laaja mallisto on tyylikäs ja ajaton. Kalusteita on monen kokoisia ja niiden selkeälinjaisen muotoilun ansiosta kalusteiden yhdistely monen kokoiseen tilaan on helppoa. Vetolaatikostoissa korkealaatuiset Blumen helat. Otsosonin valikomaan kuuluu myös peilikaapit, alumiini- ja valokehyspeilit sekä kattava valikoima irrallisia posliini- ja valumarmorialtaita.

http://www.otsoson.com/

Noro kylpyhuonekalusteet

Noro on perustettu Halmstadissa 2007 josta noussut nopeasti varteenotettavaksi toimittajaksi kylpyhuonemarkkinoilla.

Noron filosofiaan kuuluu tarjota jokaiselle jotakin pohjoismaisella taatulla laadulla niin klassisesta moderniin kuin myös romanttisen maalaismaiseen

Noron tuotteista löytyy vetimistä kokonaisiin kalustesarjoihin.

 

Noro kylpyhuonekalusteet

 

Hafa kylpyhuonekalusteet.

Hafa vastaa markkinoiden koviin vaatimuksiin tarjoamalla korkealaatuisia kylpyhuonekalusteita. jotka ovat kaikki CE hyväksyttyjä.

 

Hafan mallistosta löytyy useita erilaisia kylpyhuonekaluste sarjoja, porealtaita ja kaikkia kylpyhuoneeseen kuuluvia tuotteita joista suurimpaan osaan voit yhdistää oman kädenjälkesi suunnittelemalla ja yhdistelemällä

 

Hafa kylpyhuonekalusteet

Westerbergs kylpyhuonekalusteet

Westerbergs on suunnitellut ja valmistanut hierovia ammeita jo vuodesta 1981 alkaen.

Altaita löytyy niin modernimpaan kuin klassisempaan makuun, niin hieronnalla kuin ilmankin.

Westerbergillä on myös laaja valikoima kaikkea kylpyhuoneeseen liittyvää

 

Westerbergs

Pyydä tarjous tai lisätietoja tuotteista