Laatat

Alla muutama esimerkki myymälämme valikoimassa olevista laattavalmistajista, tervetuloa tutustumaan koko valikoimaan paikan päälle.

Pukkila

Pukkila on keraamisten laattojen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen edelläkävijä joka palvelee ammattilaisia ja kuluttajia ympäri Suomea.

Pukkilan kuuluu kansainväliseen Ricchetti Group -konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista keraamisten laattojen valmistajista. Suomalainen asiakas, laatu ja design määrittävät kaikkea tekemistämme.

https://www.pukkila.com/fi/

La Fabbrica

Italialainen La fabbrica tuo todellisia vaihtoehtoja kotien laatoituksiin. Laatoissa on uskomattoman kauniita pintoja, upeita kuvioita ja hillityn tyylikkäät värisävyt. Laatu- ja tyylitietoisen kotiin. Häikäisevät uutuudet sekä ison koon että uskomattoman designin puolesta.

http://www.lafabbrica.it/

Flaviker

Luovuus, käytännöllisyys ja laatu ovat Italialaisen Flaviker-Pi.Sa laattatehtaan tärkeimmät johtoajatukset. Korkea teknologia, ekologiset arvot ja pitkät perinteet italialaisessa keramiikkateollisuudessa takaavat laadukkaat tuotteet. Jatkuva tuotekehittely sekä laadun että designin suhteen mahdollistaa myös laattojen kokojen suurenemisen. Laatta kokoja on jopa 80×80 cm.

http://www.flavikerpisa.it/

Ariana

Arianan italialaiset laatat on suunniteltu nimenomaan koteja varten. Jokaisesta mallistosta löytyy samaan kokonaisuuteen sekä seinä- että lattialaatat, boordeja unohtamatta. Kokovalikoima on laaja, isosta 60×60 cm koosta aina pieniin mosaiikkeihin. Pehmeää värisävyä, sekä kiiltävää että mattapintaa. Ja uskomattoman kauniita mattokuvioita!
Arianan laatat valmistetaan kokonaan Italiassa, Ariana onkin yksi Italian suosituimpia keraamisten laattojen valmistajia.

http://www.ariana.it/

Euroshrink

Kauttamme myös Euroshrink finland tuotteet kattavasti kaikkiin kodin tarpeisiin.

Mallistoon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

 

Euroshrink

Pyydä tarjous tai lisätietoja tuotteista