Ulkoporealtaat

Novitek - Kotimainen Ulkoporeallas

Kotimainen Novitek ulkoporeallas on energiatehokas ja käyttövalmis ympäri vuoden. Tyylikkäät altaat valmistetaan korkealaatuisista osista käsityönä Salossa.

Energiatehokkuus on nykypäivän sana. Novitekin ulkoporealtaissa käytetään kotimaisia, korkealaatuisia polyuretaanieristeitä. Eristelevyt ovat alumiinilaminoituja jonka ansiosta kaikki koneistosta huokuva hukkalämpö heijastuu takaisin konehuoneeseen.

Erinomaisen lämpöeristyksen ja laadukkaan tekniikan ansiosta ulkoporeallas on aina valmis käyttöön, ympäri vuoden. Ulkoporealtaan käyttö ei vaadi tunteja kestäviä esivalmisteluja veden täytössä tai lämmittämisessä eikä allasta tarvitse puhdistaa aina käytön jälkeen.

Tehdas on jakanut monipuolisen allasvalikoiman neljään eri mallistoon nimeltä Standard, Classic, Exclusive ja Lumispa.

Suomen oloihin valmistetusta valikoimasta löytyy jokaiselle sopivan kokoinen ja hintainen allas ympärivuotiseen rentoutumiseen. Kattavalla lisävarustevalikoimalla viimeistellään juuri sinulle räätälöity ulkoporeallas!

Tutustu Novitekin ulkoporeallasvalikoimaan ja niiden ominaisuuksiin verkkokaupassamme osoitteessa: http://kauppa.kotijakylpy.com/20-ulkoporealtaat

Katso myös: http://novitek.fi/

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

 

Koti ja Kylpy - Ulkoporeallasnäyttely

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuisiin näyttelytiloihimme Vaajakosken vanhalle rautatieasemalle. Tiloistamme löydät uniikit sauna- ja kylpytilat mahtavalla äänentoistolla höystettynä.

Kylpytiloissa on testikäytössä oleva monipuolinen Novitek Salla basic ulkoporeallas! Lisäksi kuivia altaita on malleina ja ne ovat tyylikkäästi esillä ja asiakas pääsee myös tutustumaan altaiden tekniikkaan.

 

PYYDÄ TARJOUS KOTIMAISESTA ULKOPOREALTAASTA!