Yhteistyökumppanit

Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan asiakkaiden remontteja todella monipuolisesti. Alla listaa yhteistyökumppaneistamme ja hieman tietoa heidän toiminnastaan.

Novitek

 

Kotimainen Novitek ulkoporeallas on energiatehokas ja käyttövalmis ympäri vuoden. Tyylikkäät altaat valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan korkealaatuisista osista käsityönä Salossa.

Novitek ulkoporeallas on valmistettu Suomen oloihin.

https://www.novitek.fi/

Tapwell

Tapwell tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu Pohjois- Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen.

Tapwellin ruotsalaisen rakennus- ja vakuutusnormiston sekä valmistusmenetelmien ja kuluttajatoivomusten kattava tuntemus, yhdistettynä kykyymme ymmärtää yksityiskohtaisesti näitä vaatimuksia – voi tuloksena olla vain: Korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan.

https://www.tapwell.fi/

Pukkila Oy

Pukkila on keraamisten laattojen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen edelläkävijä. Yritys kuuluu kansainväliseen Ricchetti Group -konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista keraamisten laattojen valmistajista.

Monipuolinen ja ajanmukainen valikoima, henkilökohtainen palvelu sekä jatkuva kehittyminen ja uusien trendien seuraaminen tekevät Pukkilasta parhaan mahdollisen kumppanin niin pieniin kuin isoihin sisustus- ja rakennusprojekteihin.

https://pukkila.com

Harvia

Harvia on maailman johtava sauna-alan asiantuntija jonka kautta löytyvät kiukaat ja saunasisustukset joka tarpeeseen. Kauttamme saunasuunnittelu ja suunnitelman toteutus vaivattomasti!

https://www.harvia.fi

Otsoson Oy.

Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Otsoson on palvellut suomalaisia koteja kestävillä ja hyvännäköisillä tuotteilla jo 20 vuoden ajan. Otsoson Oy on osa Hahle-ryhmää. Hahle on suomalainen keittiö- ja kalustealan perheyritys, jonka juuret juontavat 1960-luvulle saakka.

https://otsoson.com/

STARK

STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju. STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijiakin.

http://www.stark-suomi.fi/

Ahlsell

Ahlsell edustaa Pohjoismaiden johtavien valmistajien tuotemerkkejä ja pitkä teollinen kokemus tekevät yrityksestä luotettavan ja hyvän yhteistyökumppanin.

http://www.ahlsell.fi/

Apeko Oy.

Apeko Oy hoitaa monipuolisesti LVIS-alan työt uudisrakennuksiin sekä saneerauskohteisiin, niin yrityksille kuin yksityistalouksille Jyväskylän seudulla.

http://apeko.fi/