Yhteistyökumppanit

Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan asiakkaiden remontteja todella monipuolisesti. Alla listaa yhteistyökumppaneistamme ja hieman tietoa heidän toiminnastaan.

LVI-Rinneheimo Oy

Apeko Oy hoitaa monipuolisesti LVIS-alan työt uudisrakennuksiin sekä saneerauskohteisiin, niin yrityksille kuin yksityistalouksille Jyväskylän seudulla.

http://apeko.fi/

Apeko-logo

Maansiirto Viiala Ky

Maansiirto Viiala Ky, maansiirtoa jo 30 vuoden kokemuksella! Yritys tarjoaa mm. omakotitalojen perustusten kaivuutöitä, vesi- ja viemärilinjojen rakentamista, jätevesilinjojen rakentamista ja opastusta. Heidän valikoimastaan löytyy myös kaikki omakoti- ja mökki- rakentajan maanrakennus- ja maa-ainestarpeet.

http://www.maansiirtoviiala.fi/

Maansiirto-Viiala-Logo-1

Cramo

Laite- ja välinevuokraukset helposti ja vaivattomasti. Cramolta voit vuokrata koneita ja laitteita, nosto-, siirto- ja telinekalustoa, maanrakennuskoneita sekä työmaatiloja.

http://www.cramo.fi/

Cramo-Logo-1

APH-Varustepalvelu Oy

APH-Varustepalvelu Oy on toiminut jo vuodesta 1990 lähtien varusteurakoitsijana luoden vahvan markkina-aseman ja tunnettavuuden Keski-Suomen talousalueella. Käytämme itse heidän palveluitaan etenkin kylpyhuoneiden ja saunojen lasitusten asennuksessa.

http://aph-varustepalvelu.com/

APH

STARK

STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju. STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijiakin.

http://www.stark-suomi.fi/

stark-logo

Onninen

Onnisen laaja valikoima ja käytännöllinen jälleenmyyjille tarkoitettu sähköinen kauppapaikka OnnShop ovat tehneet heistä tärkeän yhteistyökumppanin.

http://www.onninen.fi/

Onninen

Ahlsell

Ahlsell edustaa Pohjoismaiden johtavien valmistajien tuotemerkkejä ja pitkä teollinen kokemus tekevät yrityksestä luotettavan ja hyvän yhteistyökumppanin.

http://www.ahlsell.fi/

Ahlsell